2011-12-29 08:47:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - mondja ki, amit gondol

Napi horoszkóp december 29.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valamely ismerőse kérheti ki az ön tanácsát egy komoly ügyben. Csak akkor van joga beleszólni, ha valóban önzetlenül, minden hátsó gondolat nélkül tud tanácsot adni. De még ez esetben sincs joga számon kérni semmit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Talán úgy érzi, környezete hanyagolja, nem törődnek önnel. Mintha a barátai is elhagyták volna. Kesergés helyett keresse meg egy régi ismerősét, akit már évek óta nem látott. Semmi sem múlt el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A hangulatánál a hullámvasút sem lehet hullámzóbb. Hol szélsőségesen jókedvű, hol meg éppoly érthetetlenül szomorú. Próbáljon meg az előbbi kedv mellett kitartani, hiszen sem erre, sem arra nincs igazán oka. Miért rontaná a kedvét másnak is?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A költekezésnek immár gátat kellene szabnia. Ha minden félretett pénzét elherdálja, akkor nagyon keserves lesz az Újév kezdet. A mostani bőség még nem ok a felelőtlenségre. Jövőre talán nehezebb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Vagdalkozós és hadakozó kedvében van: talán úgy érzi, nem kapott meg mindent a sorstól, amit pedig elvárt volna. Ha a jó és rossz dolgokat mérlegre teszi, beláthatja, hogy mégis csak az előbbi javára dőlt az idei mérleg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

El kellene gondolkoznia azon, mit szeretne kezdeni élete hátralevő részével. Minden pillanat új döntési lehetőséget hoz, mindig van módja a jobbat választani. Nem igaz, hogy volna megváltoztathatatlan, hogy van megírt sors.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy kicsit figyelmesebbnek kellene lennie, mert sokan az ön környezetében úgy érezhetik, hogy teljesen magának való lett, nem törődik a mások érzelmeivel, gondjaival. Annyira nem lehet behavazva, hogy ne legyen egy jó szava.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az elmúlt év nehéz és súlyos feladatokat rótt önre, és még mindig nem látni a végét. Kicsit lazítson, pihenjen, mert nem lenne jó teljesen kimerülten kezdeni az Újévet. Még nem késő egy Wellness szállóba foglalnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Már megint a bohém énje jött elő, és olyanokra ragadtatja magát, amit csak titokban mer beismerni még a barátainak is. A bolondozás ideje azonban rövid, de ilyenkor ezt senki nem vetheti az ön szemére. Holnap már igen.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az érzelmei újabban eluralkodtak önön. Ha magányos, akkor azonban megvan a veszélye annak, hogy túlságosan a mások életét, és érzelmeit veszi magára. Ez csak pótszer. Próbáljon meg megnyílni a valódi életnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Eddig mindenkivel sikerült elhitetnie, hogy ön az igazi király, a nagyfiú, pedig valahol a lelke mélyén igazi félénk kisgyerek lakik önben. Ne szégyellje néha ezt is feltárni. Legalább a szeretteinek. Ettől jobban szerethető lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ki kell néha mondania, amit gondol. Nemcsak azért, mert unalmas a szendeséget játszani, hanem azért is, mert a dolgok megváltoztatását most önnek kell kezdeni. Ehhez néha nem lehet kedvesnek lenni. Ez még nem gonoszság. Sőt.

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: